ACTIE! Word nu vriend voor maar 10,- euro! 🧡

Speciaal én gratis welkomst cadeau voor nieuwe vrienden die zich aanmelden in mei 2020! 😀

Ook ons museum sluit vanwege de coronacrisis tot 1 juni de deuren, waardoor we deze maanden geen bezoekers kunnen ontvangen. U kunt ons toch ondersteunen door Vriend te worden van ons museum. Vrienden hebben gratis toegang tot het museum, worden op de hoogte gehouden van tentoonstellingen, uitgenodigd voor openingen en krijgen kortingen op bepaalde activiteiten. 

Nieuwe vrienden die zich tijdens mei inschrijven ontvangen daarnaast gratis de tentoonstellingsgids ‘Wapentuig in het Tuighuis’ en een bouwplaat van het Kasteel van Coevorden. Leuk om samen met uw kinderen te maken, of gewoon in uw eentje! 🏰  

Aangezien normaal gesproken een lidmaatschap bij aanmelding na 1 juli slechts 10,- euro voor dat jaar kost en we nu tot 1 juni dicht zijn, willen we deze actie naar voren schuiven. U kunt nu dus Vriend worden voor maar 10,- euro. U ontvangt een tijdelijke pas die geldig is voor de rest van het jaar. Vanaf 2021 kunt u kiezen of u Vriend wilt blijven voor 20,- euro per jaar. 👥 

De Vrienden van het Stedelijk Museum Coevorden ondersteunen het Stedelijk Museum Coevorden bij de ontwikkeling, verdieping, verbreding en verbreiding van de kennis van de geschiedenis, kunst en cultuur van de stad Coevorden.

Als u ons wilt steunen kunt u een mailtje sturen naar info@museumcoevorden.nl

Ook donaties kunt u via bovenstaand mailadres doorgeven. Wij handelen dit per mail met u af.

Vriend worden
Wie het Stedelijk Museum een warm hart toedraagt en de ontwikkeling ervan wil steunen, kan vriend van het museum worden. Vrienden hebben gratis toegang tot het museum, worden op de hoogte gehouden van tentoonstellingen en uitgenodigd voor openingen.

Doelstelling
De Vrienden van het Stedelijk Museum Coevorden ondersteunen het Stedelijk Museum Coevorden bij de ontwikkeling, verdieping, verbreding en verbreiding van de kennis van de geschiedenis, kunst en cultuur  van de stad Coevorden.

Word Vriend van het Stedelijk Museum Coevorden.
De kosten voor een vriendenlidmaatschap zijn € 20,- per jaar. Een jaarlijks lidmaatschap loopt van 1 januari tot en met 31 december. Mocht u na 1 juli een lidmaatschap aanvragen dan kunt u voor € 10,- dat jaar lid worden voor juli t/m december en krijgt u een tijdelijke pas. Vanaf 1 januari het jaar daarop, betaalt u het volledige tarief en krijgt u een permanente pas. Om lid te worden vult u onderstaand formulier in. Na uw inschrijving ontvangt u van ons een bevestiging met de betalingsgegevens.