Veelgestelde vragen

Is Stedelijk Museum Coevorden open?
Nee, Stedelijk Museum Coevorden is tijdelijk gesloten vanwege aangescherpte maatregelen van de overheid omtrent het coronavirus. Zodra het museum weer open mag, communiceren we dit. 

Hoe kan ik het museum bereiken? 
U kunt het museum bereiken door een mail te sturen naar info@museumcoevorden.nl. Vanwege de sluiting is het museum tijdelijk alleen per mail bereikbaar. 

Kan ik het museum steunen in deze tijd? 
Zeker! U kunt het museum op verschillende manieren steunen: word vriend van het museum voor slechts 20,- euro per jaar en ontvang leuke extra’s. Voor alle informatie over vriend worden, klikt u hier. Ook kunt u een eenmalige bijdrage (donatie) geven aan het museum. U kunt dan een mail sturen naar info@museumcoevorden.nl voor meer informatie. Daarnaast kunt u ons gratis steunen door ons te volgen op onze sociale media kanalen en een bezoek te brengen aan het museum zodra de situatie het weer toelaat. Voor bedrijven is het mogelijk om sponsor te worden. 

Gaan de (geplande) evenementen door? 
Alle geplande evenementen vanaf mei gaan door. Uiteraard onder voorbehoud van de dan geldende RIVM-maatregelen.

Zodra we weer open mogen, zullen we de pagina met ‘Veelgestelde vragen’ uiteraard weer uitbreiden. Vanwege de situatie omtrent het coronavirus is echter slechts een klein deel relevant.

Staat uw vraag er niet tussen? Neem contact met ons op via info@museumcoevorden.nl