tijdelijk gesloten // museum alleen per mail bereikbaar

Stedelijk Museum Coevorden op radio RTV Drenthe

Stedelijk Museum Coevorden is op zoek naar talent uit de gemeente Coevorden voor een nieuw theaterleerproject. Voor het programma ‘Op Tjak’ van radio RTV Drenthe werd Marion Maters geïnterviewd door Robbert Oosting over het IJzerkoekenoproer in Coevorden en het bijhorende theaterleerproject in samenwerking met het museum. Beluister het audiofragment terug via onderstaande link:

Luister hier het audiofragment terug (vanaf 07:55)

Geïnteresseerd in het theaterleerproject?
Meld je nu aan via info@maters-roberti.nl. Na aanmelding volgt meer informatie.

Afbeeldingen door Anja Bos, foto’s van het IJzerkoekenoproer in 2019.