Sneak preview: ijzerkoekenspeurtocht voor kinderen

We zijn druk bezig met de voorbereidingen van een speurtocht in het teken van het IJzerkoekenoproer. De speurtocht is vanaf september (tijdens de Open Monumentendagen op zaterdag 12 en zondag 13 september) tot en met zaterdag 19 december (de dag van het IJzerkoekenoproer) te verkrijgen bij de balie van het Arsenaal (tevens startpunt van de speurtocht). Vanaf begin september is de speurtocht ook gratis te downloaden via onze website.

Kinderen kunnen op eigen gelegenheid of onder begeleiding van hun ouders, opa’s of oma’s meedoen aan deze speurtocht. Aan de hand van opdrachten en  raadsels of in winkels/etalages vinden de kinderen aanwijzingen, die zorgen voor een antwoord. Ieder antwoord levert een letter op. Weet jij alle raadsels op te lossen en het codewoord te kraken?

De speurtocht eindigt bij het Arsenaal, waar de kinderen een prijsje op kunnen halen.

Houd onze website en sociale media in de gaten om op de hoogte te blijven.