Op zoek naar een origineel cadeau of een herinnering aan je bezoek? De museumshop van Stedelijk Museum Coevorden biedt een uitgelezen collectie aan verschillende producten: boeken(leggers), mokken, sleutelhangers, Drentse snoepjes of wat dacht je van een échte Coevordense klok of borrelplank?

WOODWIDECITIES & STEDELIJK MUSEUM COEVORDEN
In onze museumwinkel bieden we een ruim assortiment producten aan, in samenwerking met WoodWideCities. Zij hebben speciaal voor Stedelijk Museum Coevorden een aantal producten ontwikkeld. Deze zijn gemaakt van hout en te koop in onze museumwinkel. Daarnaast hebben we uiteraard een eigen assortiment met o.a. boeken, mokken en verschillende historische en archeologische objecten zoals munten.

Afbeeldingen: enkele producten van het assortiment WoodWideCities x Stedelijk Museum Coevorden

Wist je dat… je de producten van WoodWideCities kunt laten personaliseren? Leuk als cadeau! Of laat een mok vullen met echte Drentse snoepjes. We pakken het graag voor je in.
Er is een kleine extra bijdrage verbonden aan het personaliseren van je cadeau. Onze medewerkers kunnen je hierover informeren. 

Kijk voor meer informatie en foto’s van museumproducten op onze sociale media kanalen of breng een bezoek aan Stedelijk Museum Coevorden. Het is ook mogelijk de winkel te bezoeken zonder bezoek aan het museum.