tijdelijk gesloten // museum alleen per mail bereikbaar

Museum gesloten t/m 2 maart

Stedelijk Museum Coevorden is gesloten tot en met 2 maart 2021. Alle activiteiten tot en met 2 maart 2021 zijn geannuleerd. Activiteitenagenda gewijzigd.

‘’In lijn met het landelijk beleid met betrekking tot het coronavirus sluit Stedelijk Museum Coevorden haar deuren voor het publiek tot en met 2 maart 2021. Ook het Cultuurhistorisch paviljoen op de Weeshuisweide is in deze periode gesloten. Deze beslissing is genomen naar aanleiding van de nieuwe maatregelen van de Rijksoverheid en het RIVM omtrent het coronavirus’’. Aldus woordvoerder Melissa Luisman.

De activiteitenagenda is gewijzigd. Meer informatie over de geplande activiteiten volgt nog.