openingstijden: di t/m za 09.30-17.00 uur en zo 12.00-17.00 uur

Lezing voor vrienden van het Museum

Momenteel is in het Stedelijk Museum Coevorden de tentoonstelling ‘Coevorden in de Oorlogspers van de zeventiende eeuw’ te zien. Een tentoonstelling met een bijzondere collectie historieprenten die de gebeurtenissen in Coevorden in 1592 en 1772 verbeelden. Speciaal voor Vrienden en vrijwilligers van het Stedelijk Museum Coevorden, leden van de Historische Vereniging Stadt en Heerlickheydt Coevoerden en leden van de Bibliotheek zal op 29 april Gerrit Kleis (de eigenaar van deze bijzondere collectie prenten) een lezing geven bij deze tentoonstelling. De lezing start om 19.30 uur in het museum.

Aanmelden?
Deelname aan de lezing is gratis. Aanmelden kan tot 24 april 2015 door een email te sturen naar info@museumcoevorden.nl o.v.v. ‘lezing 29 april’ of door uw aanmelding telefonisch door te geven via 088 012 8315.

Wij zien u graag op 29 april!

slide3

Custom text