Gratis voorleesactiviteit 9 en 23 januari!

In het kader van de tentoonstelling ‘Coeverse Kinderboeken’ in het Stedelijk Museum Coevorden worden er diverse voorleesactiviteiten georganiseerd. Op 9 en 23 januari van 15.00 tot 17.00 uur leest Maaike Tromp voor uit De Gorgels van Jochem Myjer in de Gansehof. Spekkies, limonade en een grote berg zitkussens staan klaar! Na het voorlezen kan je zelfs je eigen Gorgel maken!

Tijdens de tentoonstelling worden er op meerdere momenten voorleesactiviteiten georganiseerd in het museum én in de Gansehof. Houd de website, facebook en de pers in de gaten voor meer data en tijden.